Wooncafé Residence Goese Diep 26 september a.s.

Geplaatst op 12-09-2019

Bent u toe aan een nieuwe, onderhoudsarme en energiezuinige woning? Zoekt u een woonplek die rust, ruimte, groen en water combineert met prettig en comfortabel wonen? Dan woont u misschien wel binnenkort in één van de unieke appartementen en penthouses Residence Goese Diep te Goes.

Wooncafé Residence Goese Diep
Stad & Zeeland NVM Makelaars organiseert het Residence Goese Diep wooncafé op donderdag 26 september a.s. tussen 18:00 en 21:00 uur. U bent van harte welkom bij hen op kantoor aan Dam 13 te Goes voor alle informatie over dit fraaie nieuwbouwproject. De koffie staat klaar!

Kom langs tijdens het wooncafé voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u er zeker van zijn dat we al uw vragen kunnen beantwoorden dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via deze link. Maar gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook!

Wooncafé Residence Goese Diep
Donderdag 26 september 2019
18.00 – 21.00 uur
Kantoor Stad & Zeeland NVM Makelaars, Dam 13 te Goes

 

  Ik wil graag een afspraak maken  

 

Laat u vrijblijvend informeren
Wellicht twijfelt u of u de stap naar een appartement wilt nemen. Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning? Is het door de lage hypotheekrente interessant om nu te kopen? Wat levert mijn eigen woning op?

Bij het oriënteren naar een nieuwe woning komt er veel op u af. Stad & Zeeland NVM Makelaars laat u tijdens het Wooncafé graag alle informatie omtrent de appartementen en penthouses Residence Goese Diep zien en helpt u bij al uw vragen!
Tevens is het mogelijk om op deze avond een quickscan te laten maken van uw financiële mogelijkheden door Life & Leisure Finance.

Uw nieuwbouwwoning sleutelklaar opleveren
Met de woonklaarpakketten van Raab Karcher Middelburg is het mogelijk om voor oplevering de afwerking van de wanden en vloeren gereed te hebben. Dit is mogelijk binnen het nieuwbouwproject Residence Goese Diep.

De voordelen van nieuwbouw en bij de oplevering van uw woning hoeft u enkel uw meubels te verhuizen! Zo heeft u tevens inzicht in de totale aankoopprijs van uw nieuwbouwwoning zonder bijkomende kosten.
Benieuwd naar de woonklaarpakketten? Tijdens het wooncafé is de informatie beschikbaar!

Kunt u niet wachten? informeer bij Stad & Zeeland NVM Makelaars via 0113 – 21 11 47.
Wij zien u graag tijdens het Wooncafé. Tot dan!

  • Wooncafé Residence Goese Diep 26 september a.s.

“Residence Goese Diep, genieten van de vrijheid!”

Contactgegevens Residence Goese Diep

Stad & Zeeland NVM makelaars
Makelaar

Stad & Zeeland NVM makelaars