Start bouw Residence Goese Diep afgekondigd

Geplaatst op 22-11-2019

Afgelopen voorjaar zijn we gestart met de verkoop van Residence Goese Diep. Dit is zeer succesvol verlopen en we zijn dan ook erg enthousiast u te kunnen berichten dat de bouw in april 2020 gaat starten! Een mooi resultaat van alle betrokken partijen en voor geïnteresseerden... het is nog niet te laat. Er zijn nog enkele, zeer fraaie appartementen beschikbaar.

Bouwvoorbereiding
Residence Goese Diep zit inmiddels op 60% verkochte appartementen en dit is door het projectteam als voldoende beoordeeld voor de bouwbeslissing. Op dit moment is Bouwgroep Peters b.v. volop bezig met de bouwvoorbereidingswerkzaamheden om begin april 2020 met de bouw te starten. Ook zijn de gesprekken met de kopersbegeleiding en de showroom van Raab Karcher in volle gang zodat wij tijdig de wensen van de kopers kunnen verwerken.

Nog enkele appartementen beschikbaar!
Twijfelt u nog over bijvoorbeeld de stap naar een appartement? De makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars helpen u graag op weg en informeren u graag. Wanneer u er tijdig bij bent, heeft u nog de mogelijkheid om met de kopersbegeleiding uw persoonlijke wensen te verwerken in het appartement. Twijfel daarom niet te lang en informeer vrijblijvend!

Bekijk hier de nog beschikbare appartementen.

Omgevingsvergunning en stikstof
De omgevingsvergunning voor het project is door de gemeente Goes afgegeven. Er zijn geen bezwaren binnengekomen en de vergunning is daarmee onherroepelijk geworden. Er is daarnaast een onderzoek naar stikstof depositie uitgevoerd, uit dit onderzoek blijkt dat er geen stikstof gevolgen zijn en hiervoor geen aanvullende vergunning noodzakelijk is. Er is daarom geen belemmering meer om te gaan starten met de bouw.

Wooncafé Residence Goese Diep 12 december a.s.!
Stad & Zeeland NVM Makelaars organiseert het Residence Goese Diep wooncafé op donderdag 12 december a.s. tussen 18:00 en 21:00 uur. U bent van harte welkom bij hen op kantoor aan Dam 13 te Goes voor alle informatie over dit fraaie nieuwbouwproject. De koffie staat klaar!

Kom langs tijdens het wooncafé voor een vrijblijvend gesprek. Wilt u er zeker van zijn dat we al uw vragen kunnen beantwoorden dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via onderstaande link. Maar gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook!

Bent u toe aan een nieuwe, onderhoudsarme en energiezuinige woning? Zoekt u een woonplek die rust, ruimte, groen en water combineert met prettig en comfortabel wonen? Dan woont u misschien wel binnenkort in één van de unieke appartementen en penthouses Residence Goese Diep te Goes.

Aanmelden Wooncafé

  • Start bouw Residence Goese Diep afgekondigd

“Residence Goese Diep, genieten van de vrijheid!”

Contactgegevens Residence Goese Diep

Stad & Zeeland NVM makelaars
Makelaar

Stad & Zeeland NVM makelaars