Residence Goese Diep wenst u fijne feestdagen!

Geplaatst op 20-12-2019

2019, start verkoop

In 2019 hebben we mooie stappen gemaakt. Na een intensieve voorbereiding konden de eerste inschrijvers in het 1ste kwartaal als eerste een optie nemen op de appartementen. We hebben zelfs moeten loten! In mei zijn we gestart met de verkoop en na een succesvolle zomer hebben we inmiddels bijna 70% van de appartementen verkocht! We willen iedereen hartelijk danken voor het enthousiasme en de positieve reacties die we hebben gekregen op Residence Goese Diep!

2020, start bouw

Door dit succes hebben we inmiddels met trots aangekondigd dat er in april 2020 met de bouw gestart zal worden. Alle kopers hebben inmiddels gesprekken bij de kopersbegeleiding en de showroom, waar zij hun appartement helemaal kunnen inrichten naar hun eigen woonwensen. Daarnaast zijn de eerste kopers inmiddels bij de notaris geweest, en zo weer een stapje dichterbij een eigen appartement. Begin 2020 moeten alle koperskeuzes bekend zijn bij de aannemer om zeker te zijn dat de wensen kunnen worden uitgevoerd. Dus ook als u nu nog koopt is er voldoende tijd om al uw eigen keuzes te maken! In april gaan we de start van de bouw samen met de kopers vieren met een feestje op de bouwplaats.

Beschikbare appartementen

Heeft u nog geen appartement gekocht en/of twijfelt u nog? Niet getreurd, er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar, zowel op de begane grond als op de verdiepingen. Stad & Zeeland NVM Makelaars staat ook rond de feestdagen voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden, de nog beschikbare appartementen en de financiële voordelen die het nu overstappen naar een appartement met zich mee kan brengen. Wacht niet te lang en koop nog voor de prijzen van 2019.

Namens het projectteam van Residence Goese Diep wensen wij u alvast fijne feestdagen! En we zien u graag in 2020!

  • Residence Goese Diep wenst u fijne feestdagen!

“Residence Goese Diep, genieten van de vrijheid!”

Contactgegevens Residence Goese Diep

Stad & Zeeland NVM makelaars
Makelaar

Stad & Zeeland NVM makelaars