De bouw is gestart!

Geplaatst op 17-04-2020

Wij zijn verheugd u mede te kunnen delen dat de bouw van Residence Goese Diep officieel van start is! Bouwgroep Peters heeft het bouwterrein ingericht en is gestart met de graafwerkzaamheden. De komende weken wordt er gestart met het hei werk.

U kunt de bouwvorderingen uiteraard volgen op de projectlocatie, maar wij houden u gedurende de bouw ook graag op de hoogte met foto's van de bouw via de nieuwsbrief en onze Facebookpagina!

 

Nog enkele appartementen beschikbaar
Altijd vrij zicht op het Goese Diep en het kanaal. Boten voorbij zien varen en de zon op zien komen en weer onder zien gaan in het prachtige polder landschap. Spreekt deze gedachte u ook aan? Wij hebben nog enkele 3-kamerappartementen van 100 m² en 120 m² beschikbaar.

Appartement ABC 1.2 uitgelicht
Alles gelijkvloers en toch het buitenleven optimaal ervaren. Dat is wat dit driekamerappartement met twee balkons te bieden heeft. Op het kleinere balkon pakt u de eerste zonnestralen met zicht op het Goese Meer en op het grote balkon geniet u tot in de late uurtjes van de zon, terwijl u uitkijkt op het kanaal.

Dankzij de vele verdiepingshoge ramen heeft u altijd vrij zicht op het water en de groene omgeving. De 100 vierkante meter woonoppervlakte is optimaal ingedeeld, waardoor elke kamer prettig ruim aanvoelt. Verder is ook aan de praktische zaken gedacht. Van een 2e toilet in de badkamer tot een grote inpandige berging waar u de wasmachine kwijt kunt. Het zal u aan niets ontbreken. Ook niet op het gebied van luxe. In het appartement is ruimte voor een fantastisch kookeiland, waarvandaan u heel mooi uitkijkt op uw woonkamer en de omgeving. Wat een uitzicht, wat een licht en wat een fijne buitenruimtes!

Wij helpen graag
Op de website bij woningaanbod ziet u precies welke appartementen er nog beschikbaar zijn. Maar maak het uzelf vooral gemakkelijk en neem contact op met het Goese Diep-team van Stad Zeeland NVM Makelaars. Zij helpen u graag. Telefoonnummer: 0113-21 11 47

  • De bouw is gestart!

“Residence Goese Diep, genieten van de vrijheid!”

Contactgegevens Residence Goese Diep

Stad & Zeeland NVM makelaars
Makelaar

Stad & Zeeland NVM makelaars