Nieuwsbrief 19 juni 2020 - Interview

Geplaatst op 23-06-2020

‘Het terras met dat uitzicht, daar kijk ik naar uit’
Wie woont zoals Hans van de Zande en zijn echtgenote, denkt niet direct aan verhuizen. Vijfentwintig jaar wonen ze in ’s Heer Arendskerke, in een heerlijk huis met een zee van ruimte om zich heen. Residence Goese Diep zette alles in een ander perspectief. “Toen we een keer langs het havenkanaal van Goes reden en zagen wat de plannen hier zijn, vonden we dat direct interessant. We zijn allebei op leeftijd en willen de problemen voor zijn. Verhuizen naar een appartement is om die reden slim. Het lijkt me heerlijk om met mooi weer op het terras te zitten en te genieten van het fantastische uitzicht.”

Residence Goese Diep ligt in de sfeervolle wijk Goese Diep. Hier worden vier appartementengebouwen gebouwd met 36 gasloze en goed geïsoleerde appartementen. Alle appartementen hebben een uitzicht over de omliggende landerijen en het Goese Meer. “Ons appartement ligt op de eerste verdieping. We kijken richting het westen. Dat betekent dat we over het kanaal kijken en verder richting de volkstuintjes en de prachtige polders tussen Goes en Wilhelminadorp. Met het water voor de deur, denken we stiekem al aan de aanschaf van een fluisterboot. Stel je voor, dan kunnen we met de boot naar familie in Wilhelminadorp of de supermarkt in Goes.”

Zorgeloos wonen
De afgelopen periode hebben Hans en zijn echtgenote zich gebogen over de keuze van onder andere keuken, badkamer en vloeren. “Het is erg prettig dat we alle keuzes en zaken die te maken met de koop kunnen afstemmen met de verkoopbegeleidster. Het is natuurlijk heel fijn dat het straks allemaal nieuw is. Dat betekent dat we de komende jaren niet of nauwelijks onderhoud zullen hebben. Vergeleken met onze woning nu, gaat ons dat veel woongemak bieden. Nu heb je eigenlijk altijd iets te doen. Straks trek je met een gerust hart de deur achter je dicht en ben je een paar dagen weg.”
De bouw is gestart
Inmiddels is de bouw al enige tijd bezig, de heipalen zitten in de grond, de keldervloer zal binnenkort gestort worden. Beetje bij beetje zullen de appartementen gebouwen oprijzen in het landschap. Het uitzicht over het polderlandschap, over het kanaal verschillende bootjes langs zien varen, net als Hans benoemt, dat is straks echt genieten op het balkon.

Er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar, wilt u net als Hans en zijn echtgenote gaan wonen in Residence Goese Diep? Bekijk dan hier het beschikbare aanbod. Voor meer informatie kunt u ook altijd vrijblijvend een afspraak maken bij Stad & Zeeland NVM Makelaars. Neem contact op via 0113-21 11 47.
 
Met vriendelijke groet,

Projectteam Residence Goese Diep
 
  • Nieuwsbrief 19 juni 2020 - Interview

“Residence Goese Diep, genieten van de vrijheid!”

Contactgegevens Residence Goese Diep

Stad & Zeeland NVM makelaars
Makelaar

Stad & Zeeland NVM makelaars